.

.

Rocketek inteligent IC Rapid QC USB 3.0 pentru telefon, auto Incarcator 1 Adaptor Priza Bricheta Auto Splitter auto-incarcator potrivit 2.0

Rocketek inteligent IC Rapid QC USB 3.0 pentru telefon, auto Incarcator 1 Adaptor Priza Bricheta Auto Splitter auto-incarcator potrivit 2.0

RON 47.00
RON 73.56
-36 %

Din mărfuri
En la tienda


Caietul de sarcini :
Rocketek 3 A/15 W 2 Porturi USB Încărcător de Mașină taxe 2 dispozitive electronice(5 V USB alimentat) simultan, este făcut special pentru putere-e foame, dispozitive, porturi USB oferă o Viteză Mare de încărcare(Max ieșire din totalul 3 A) pentru dispozitive USB alimentat, cum ar fi, Telefon și Tablete Android, Windows Telefoane, MP3 Playere, Camere Digitale, Pda-uri, Telefoane Mobile, etc. Între timp, se poate converti și de a crește bricheta auto de la 1 la 2 masina splitter prize.
Specificații Tehnice :
Dual-masina splitter priza consum de putere - 120 Watts
Tensiune de intrare 12 V / 24 V DC
Ieșire tensiune - 12 V / 24 V DC
Dual USB output - DC 5 V/3.1 a în total
QC3.0 port - 5 V / 3 A , 9 V / 2 A , 12 V / 1,5 A.
1.Acesta este special facut pentru putere-e foame dispozitive. Converti și de a crește bricheta auto de la 1 la 2 prize precum si 2 porturi USB; Multi Adaptor de Încărcare.
2.Automat se oprește de încărcare atunci când există pericolul de supraîncărcare sau mai mici/peste tensiune cu construi în siguranță.
3.În condiții de siguranță încărca orice dispozitive USB alimentat, port pentru Dispozitive Apple (de asemenea, pentru Blackberry) și Samsung/HTC port pentru Non-Apple telefoane Mobile (cum ar fi Samsung Galaxy S4, NOTA 2 și HTC ONE) sau alte dispozitive.(Utilizați dvs. existente de încărcare USB cabluri)
4.Intrare DC 12 V / 24 V compatibil fără interferențe Radio, Bluetooth sau Wi Fi
Dispozitive cu smart-IC de control : aparatul afișează max ieșire 3.4 A. Asta nu înseamnă că producția este de 3,4-O intotdeauna , care este pe baza de curent si de tensiune care poate fi tolerată de către acuzat de dispozitiv pentru a controla inteligent dispozitiv Pe baza celor mai eficiente de încărcare.
De ce nu telefonul taxe ajunge la 2.4 sau mai mare?
1 : telefonul mobil nu are suport pentru orice tehnologie de încărcare rapidă;
2 : telefonul mobil nu are suport Qualcomm tehnologie de încărcare rapidă
3 : curentul de încărcare va fi restricționată de calitatea de încărcare sârmă
4 : capacitatea bateriei este diferit, curentul de ieșire va fi diferit,
Telefon mobil suport alte tipuri de tehnologie de încărcare rapidă, mainstream actuale tehnologie de încărcare rapidă a : Qualcomm QC, Media Tek PEP, OPUS VOOC;încărcare rapidă standardele sunt multe, standarde diferite sunt incompatibile unul cu celălalt.
Mare curent de încărcare rapidă standard trebuie să alegeți de înaltă calitate, cablu de date USB pentru a satisface nevoile actuale de transmisie, unele dintre max linia de încărcare de încărcare de pe 1 A sau 2 A, de asemenea, nu poate suporta curentul maxim de ieșire încărcător
QC2.0 este 9 V/12 V două-viteza de ajustare; QC3.0 upgrade la 3.6 V-12 V reglare fără trepte, acest avantaj este bazat pe telefon, de încărcare și de căldură ajusta în mod automat tensiunea pentru a îmbunătăți eficiența de încărcare. Astfel valoarea de tensiune și curent de detectare va fi diferit pentru că de diferite de putere, cum ar fi redus de energie poate fi după 2.4-O, după cele de mare putere este de 1 A

Caracteristicile

Plug Type:
Brichetă De Mașină Slot
Nume De Brand:
Rocketek
Porturi USB:
3
Interfață De Ieșire:
USB
Ieșire:
5V/3A
De certificare a calității:
FCC,CE,RoHS
Compatibil Marca:
SONY,Meizu,Blackberry,LG,Nokia,HTC,Lenovo,Samsung,Motorola,ZTE,Universal,xiaomi,Huawei,Alte,Apple
Suport De Încărcare Rapidă Tehnologie:
Qualcomm Quick Charge 3.0,Qualcomm Quick Charge 2.0
Sursa De Alimentare:
Brichetă De Mașină Slot
Numărul De Model:
CC22Q3
Tip:
Încărcător De Mașină
Intrare:
12V/4A
Culoare:
Negru
Compatibil:
pentru iPhone 4, iPhone5, iPhone5s, iPhone6, iPhone6s sumsang android
Port USB:
2 porturi usb
transport:
Transport gratuit
is_customized:
yes
Noi sosesc:
Branduri Noi 100%
IC:
încărcător inteligent IC
Caracteristici:
QC3.0 încărcător Rapid
Curentul de ieșire:
3.1 O
Dacă lumina de țigară:
no

Cât de bine îți place