.

.

Transparent Fulg de nea Auto-adezive de Craciun Alimentare sac de Ambalare Punga de Celofan, Clar Drăguț Biscuiti Bomboane, Cookie-uri Sac

Transparent Fulg de nea Auto-adezive de Craciun Alimentare sac de Ambalare Punga de Celofan, Clar Drăguț Biscuiti Bomboane, Cookie-uri Sac

RON 13.60

Din mărfuri
En la tienda


Dimensiuni mari : Aproximativ 10x10cm+3cm
Dimensiuni mici : Despre 7x7cm+3cm
Design : Ca imagine , Auto-adeziv
Culoare : ca imagine
Cantitate : 100buc/lot
doar pentru sac nu au fotografie elemente de recuzită
Detalii
Livrare :
1.Suntem fabrica de furnizor, dacă vrei să cumperi larege cantitate,am să-ți dau en-gros de reducere,dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti,multumesc.
2. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.
3. Te rog, spune-ne adresa ta corecta după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe adresa dumneavoastră în Ali express, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.
4. În mod normal, este nevoie de 10-30 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.
Taxe De Import
1.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
2.Nu vom fi responsabili pentru locale personalizate de încărcare. Dar vom încerca să declare colete cu o valoare mai mica pe factura pentru a reduce obiceiurile locale taxe.

Caracteristicile

Numărul De Model:
SD11
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
icraft
Tip De Produs:
Pungi De Cadouri & Titularii
Material:
Plastic
BUC:
100buc
DIMENSIUNE MARE:
despre 10X10+3cm
De Dimensiuni Mici:
despre 7X7+3cm

Cât de bine îți place