.

.

DOOYA de Floarea-soarelui KM25TE RF433 Automata Motor Tubular kit pentru jaluzele sau zebra, jaluzele se potrivesc pentru 38mm tub de Control de la Distanță

DOOYA de Floarea-soarelui KM25TE RF433 Automata Motor Tubular kit pentru jaluzele sau zebra, jaluzele se potrivesc pentru 38mm tub de Control de la Distanță

RON 200.00
RON 311.92
-36 %

Din mărfuri
En la tienda


Ambalare :
KM25 TE motor 1bucată
suport 1pair
coroana 1bucată
adaptor 1bucată
de la distanță dc2700 1bucată
Despre Shippment
1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Vom face shippment termen de 2-15 zile după verificarea plății.
2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat.
5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
7 nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau impot fiscale.
Returnare și Rambursare
1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII!
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motive specifice pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SUMA ADJUDECATĂ. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Despre Garanție
1.1 An Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Despre Feedback-Ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Dacă există ceva ce ne poate ajuta sau oferi,pls căzut liber să ne contactați!

Caracteristicile

Tensiune:
110-240V
Numărul De Model:
KM25TE
Nume De Brand:
eWelink
Viteza De Rulare:
20r/min
is_customized:
Yes
Putere:
7.02w
Sarcină Maximă:
2kg
Tensiune(V):
110V-240V

Cât de bine îți place