.

.

MERISIHAIR 24inch Ombre Sintetic Kanekalon Împletirea Părului Croșetat Blonda Roșu Albastru Gri Extensii de Par Jumbo Impletituri Coafuri

MERISIHAIR 24inch Ombre Sintetic Kanekalon Împletirea Părului Croșetat Blonda Roșu Albastru Gri Extensii de Par Jumbo Impletituri Coafuri

RON 14.00
RON 18.80
-26 %

Din mărfuri
En la tienda

Brand : MERISIHAIR Model : Jumbo Impletituri Culoare : Ombre Culoarea Lungime : 24inch Stiluri : Jumbo Impletituri Material : Kanekalon 1.De ce lungimea nu este la fel ca descriere? Măsurăm lungimea parului atunci cand parul se întinse la drept, ondulat curl și textura părului va fi mult mai scurt în comparație cu parul drept, să acorde o atenție la faptul că înainte de a cumpăra, vă Mulțumesc! 2.Ce greutate nu este la fel ca la descriere? Pentru că produsul nostru a fost făcut de mașină, este normal că va exista 5-10g de eroare. 3.De ce are parul meu a devenit încâlcit? Părul va deveni încurcat din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, apă sărată și nu pieptene (pieptene dinte larg) din păr de zi cu zi. Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, și dacă este posibil, de două ori pe săptămână ar fi mai bine. Puteți folosi hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai multe sugestii. 4.Pot fi indreptat sau ondulat? Desigur, acestea sunt realizate din 100% fibre rezistente la căldură, parul poate fi buclat sau indrepta, dar temperatura nu trebuie să depășească 160 de grade. Vă rugăm să Atenție : vă Rugăm să nu pune în jos de păr după ce răsuciți-l până când se răcească. Puteți pune parul pe mana ta sau ceva care poate ține buclele de par,astfel încât să se mențină cret. 5.Când veți expedia coletul meu, după ce am plătit pentru comanda mea? Nu va fi o recepție de 24 de ore de plată verificarea timpului de aliexpress, ne va livra produsele în termen de 24-48 de ore după verificarea de timp. 6.Cum să se ocupe cu mirosul? Unii dintre clienții pot vorbi despre miros, atunci când primirea de păr. Draga mea, nu este nevoie să vă faceți griji despre asta, după ce co-spălare și îngrijire medicală pentru un timp, mirosul va dispărea.
CĂDEREA PĂRULUI de PE Toate peruca de păr va cădea! După cum știți, după ce produsul a fost produs, nu va avea un păr plutitoare pe ea, astfel încât atunci când prima pieptănare, parul va cadea, noi înșine parul va cadea, nu?
De ce culoarea nu este la fel ca descriere?
Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc.

Caracteristicile

Întins lungime:
24inches
Nume De Brand:
MERISIHAIR
Textura:
Jumbo Impletituri
Material De Calitate:
Kanekalon
tip de culoare:
Ombre
Articole per Pachet:
1strands/pachet
Poate Fi Permed:
No

Cât de bine îți place