.

.

Aprindere de Chris Smith ( Truc) - close-up, mentalism magie truc / en-gros

Aprindere de Chris Smith ( Truc) - close-up, mentalism magie truc / en-gros

RON 54.32

Din mărfuri
En la tienda


DESCRIERE
Aprinderea este o cheie care poate penetra orice obiect împrumutat - un proiect de lege, un pliculeț de zahăr, chiar și un spectator maneca. Totuși, atunci când extrageți cheia, nu e nici o gaură, nici un par și nici un prejudiciu! Puteți trece de la cheia și împrumutat obiect IMEDIAT pentru examinare - există o singură cheie. Nu vor găsi nimic pentru că Aprinderea este o ADEVĂRATĂ CHEIE de MASINA care poate rezista cel mai apropiat de inspecție - chiar și de către un lăcătuș!
De aprindere este întotdeauna pe tine. Atunci când nu este în uz, se deplaseaza discret pe lanț cheie. Dar, atunci când sunteți gata pentru a efectua, nu dibuit - detașa de eliberare rapidă carabină (inclus) și set pentru a efectua.
Manipularea este atât de ușor, oricine poate învăța în câteva minute. Există chiar și o pornire rapidă metodă pe care le va obține efectuează imediat.
De aprindere pot fi efectuate oriunde - înconjurat. E bun pentru masa pâlnii, magicienii pe-the-go, și cei ultimul moment situații când cineva îți cere să vezi ceva.
Aprindere vine cu o instruire care învață 3 rutine diferite :
Cheie prin lege-Cheie prin pachet de zahar Cheie prin tricou
Scuze ,Acum China Personalizate de control de securitate nu poate trece DVD-ul,asa ca acum nu putem posta DVD străine, vă va oferi instrucțiuni on-line Shipping & Handling : Ordinele sunt, de obicei, expediate în termen de 1-7 zile lucratoare de la confirmarea plății. Economice e-mail de aer foarte lent și poate pierdut prin poștă ,dacă îți pasă , nu-l aleg China Post Airmail sau Ali Express Standard de Transport maritim. Aceasta va dura aproximativ 10-60 de zile pentru a ajunge, în funcție de locația dumneavoastră. Real timp de tranzit poate varia și este cel mai bun estimat, dar nu sunt garantate. Dacă nu se poate obține postul după 60 de zile din ziua în care ne-a trimis la tine ,poti deschide disputa va rambursare completă pentru tine(cu excepția economice air mail). Te rog, crede-ne, noi va oferim cele mai bune servicii cu atitudine sinceră. Cumpărătorii trebuie să plătească costul de Transport maritim din nou pentru reshipping element (cu excepția greșit cumpărător adresa este scris de către noi) Memento Blând : vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați un FEEDBACK POZITIV ȘI TOATE de CINCI STELE RATA dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Și suntem fericiți să vă las un feedback pozitiv prea! Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,vă RUGĂM să ne contactați în primul rând și vom răspunde la problemele tale, cât mai curând posibil! Feedback-uri pozitive și Toate de Cinci Stele Rata sunt foarte importante pentru noi, vă rugăm să contactați noastre de a rezolva problema înainte de a pleca ne neutru sau negativ, feedback-uri. Întotdeauna putem rezolva orice problemă într-un mod amiabil și în particular. Multumesc!!!!!

Caracteristicile

Gen:
Unisex
Caracteristici:
Incepator,Magicieni,Strada,Profesional,Ușor De A Face
Intervalul De Vârstă:
8-11 Ani,12-15 Ani,Adulti
Nume De Brand:
Hexaedre Magic
Este Instrucțiuni Inclus:
Da
Avertizare:
inclusiv gimmick și instruire on-line
Dimensiune:
One Size
Performanța Forma:
Street Magic
Material:
Metal
Numărul De Model:
inclusiv gimmick și instruire on-line
Tip:
cheie
Cod Produs:
cheia de contact
Categorii:
De Aproape | Mentalism | De Mers Pe Jos În Jurul Valorii De | Stradă |
Greutate (kg):
0.1
Dimensiuni:
4.0 x 3.0 x 1.0
Locul de Origine:
Beijing, China (Continentală)

Cât de bine îți place