.

.

Transport gratuit în toată SYMA S107 S107G elicopter părți 3.5 canal de control de la distanță, lame coada elemente de recuzită de echilibru bara de unelte arbori

Transport gratuit în toată SYMA S107 S107G elicopter părți 3.5 canal de control de la distanță, lame coada elemente de recuzită de echilibru bara de unelte arbori

RON 22.00

Din mărfuri
En la tienda


Transport gratuit în toată SYMA S107 S107 G elicopter părți 3.5 canal de control de la distanță, lame coada elemente de recuzită de echilibru bara de unelte arbori
Utilizate numai pentru : SYMA S107 G RC Elicopter
Pachetul include : 1 set de Elice (4 BUC) 1 bar echilibru 1 set de unelte 1 set de coada ornamente 1 principalele interioară a arborelui 4 catarama de conectare 2 Coada Lamei 1 set de lame clip următoarea imagine din elicopter numai pentru cumpărătorii de referință (nu sunt incluse)
Cele mai multe dintre produsele noastre nu au ambalajul original. Vom alege cele mai potrivite de ambalare în funcție de produsele pe care le cumpara. Asigurați-vă că produsele noastre sunt livrate la mâinile tale.
1.În prezent, puteți plăti folosind Visa, Master Card, Western Union, QIWI, Maestro și transfer bancar.
2.Dacă shipp cu DHL,Fedex,UPS,costul poate fi negociat din nou inainte de ordine.
3.Plata și costul nu inclusiv,impozitele și taxele locale sau orice altă import taxe
4. Vă rugăm să lista de cereri speciale (declarația de valoare,etc.)
5. În scopul de a asigura recevie articolul dvs. sunt scutite de impozit la import, Fiecare colet va fi valoarea declarată cu mai mult de 20 de dolari,dacă ai nevoie de noi într-o mai mică declare valoare,vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine.Dacă scopul de biroul vamal constată că pachetul trebuie să perceapă impozite și taxe, vă rugăm să plătească impozite și taxe la obiceiurile locale.
6.Dacă aveți orice întrebări în plată, puteți contacta Aliexpress client service on-line.
faceți clic pe
Elementele vor fi livrate prin intermediul Ali Express standard de transport (>$7)sau pachet mic(
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore după verificarea
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Produsele noastre sunt luate în natură, cât mai mult posibil pentru a arăta aspectul produsului. Cu toate acestea, din cauza diferitelor ecrane au efecte diferite,Astfel încât vă rugăm să prevaleze într-un fel, imaginea este doar pentru referință
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.De asemenea, unele de evenimentul de forță majoră factori (cum ar fi : cutremure, viscole, inundații, lovitură de stat, lovitură și așa mai departe) factori vor afecta coletul timp de livrare.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII!
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră de dezvoltare,Astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Mulțumesc foarte mult.
2.Nu lăsați Feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutor,vă rugăm să nu ezitați să Contactați cu noi, dacă aveți orice problemă.Feedback-ul este viața noastră,înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună,Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil,vă Mulțumesc anticipat pentru răbdare.
3-Ai dat la vânzător adevărat, feedback-ul bun, este, de asemenea, foarte important pentru tine. Pentru că vânzătorul va fi bazat pe fise de evaluare, pentru a determina dacă ești un bun cumpărător.

Caracteristicile

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Numărul De Model:
SYMA S107
Nume De Brand:
JIAJIALE
RC Piese si Acc:
Elice
Patru-wheel-Drive Atribute:
Montaj
Instrument De Consumabile:
Asamblate clasa
Parametrii tehnici:
Valoarea 10
Material:
Plastic
Pentru Un Tip De Vehicul:
Elicoptere
Plastic Tip:
ABS
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
lame, coada, elemente de recuzită, bar echilibru, arbori, roți dințate
Upgrade Componente/Accesorii:
lame, coada, elemente de recuzită, bar echilibru, arbori, roți dințate

Cât de bine îți place