.

.

Moto Bike Reconstrui Reparații Piston Kit Pentru BREMB0 RCS 16 Curse Piese CNC Ambreiaj Frână XR Master Cilindri 16x16 16x18 16x20

Moto Bike Reconstrui Reparații Piston Kit Pentru BREMB0 RCS 16 Curse Piese CNC Ambreiaj Frână XR Master Cilindri 16x16 16x18 16x20

RON 27.00
RON 39.60
-32 %

Din mărfuri
En la tienda


Pentru REMBO RCS 16 Curse Piese CNC Ambreiaj Frână XRO Master Cilindri 16x16 16x18 16x20
Cumpărătorul Lectură
Livrare :
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente termen de 45 de zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Feedback-ul :
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Odată ce ați lăsa feedback-ul pozitiv, sistemul nostru vă va oferi feedback-ul pozitiv în aceeași zi.
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Toate ȘTIRILE vor fi răspuns în termen de 24 de ore (liber în week-end).
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună(cu excepția Componente Electrice). Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau schimba-le URGENT
Ne sunt situate în Guangzhou, care în apropiere de Hong Kong cu cel mai convenabil de transport accesul aerului expres și ocean transport din lume. Toate piesele noastre sunt conforme cu standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de diferite piețe în întreaga lume.
Dacă sunteți interesat în oricare dintre produsele noastre sau ar dori să discute o ordine particularizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare la formarea relațiilor de afaceri de succes cu noi clienti din întreaga lume, în viitorul apropiat,Și dacă ordinea în cantități mari, vă rugăm să contactați cu noi. En-gros este binevenit. Cantitate Mare, Pret Mai Bun.

Caracteristicile

Articol Greutate:
0.72kg
Caracteristici Speciale:
Master XR0 16x16 16x18 16x20 RCS16
Înălțime Element:
7cm
Nume De Brand:
DTRAD
Tip De Element:
Frânghii Și Cabluri
Tip De Material:
E835G
Lățime Produs:
5cm
Element De Lungime:
8.5cm
Articol Diametru:
11cm
Numele Modelului:
BREMBO Piese Master Cilindri

Cât de bine îți place